Grønne kaniner! Gjett hvor vi er!

Liseberg!

Vi liker Liseberg! Liseberg er bra.

Trodde ikke du likte karuseller, Sebastian? Nei, gjør heller ikke det. Eller jo, jeg kan like de som snurrer fort rundt. Tekoppene og sånn, men Sten liker ikke dem, han liker de som går sånn tikk…tikk…tikk…tikk.tikk.tikk tikweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh, men de liker ikke jeg. Berg- og dalbaner er ikke noe for meg. Men det vi begge liker er å spille spillene. Vinne bamser og sånn. Oh yeah. Ja jeg har sikkert sagt tidligere at jeg synes det er blodharry med tivolibamser i sofaen hjemme, og det er fremdeles sant. Men av og til nå kan man faktisk vinne ganske fine bamser. Og de tar vi vare på og gir bort til jul. Til foreninger som deler det ut til familier som ikke har så mye. Jeg handler litt leker når det er på tilbud her og der og legger det til side. Vi har en diger bag med masse leker som skal gis bort til jul og i dag skal den fylles enda mer. Samtidig som vi har det gøy!

Dessuten er det så pent der. Parken er så fin og det er nok å se på. Og det er boder som selger mat, drikke og godteri her, så Sten koser seg med det. Ikke pølseboder altså, men ordentlig mat. Blir alltid med litt hjem da. Bra restauranter her også, blant annet en fin vegetarisk en. Og det passer jo bra.
Hurra for Liseberg! Såntno’ har vi ikke i Norge!

Scan10050Jeg gjetter sent åttitall. Foran oppnedhuset. Vet ikke hvor det huset ble av?

Dette var i alle fall planen. Liseberg er stengt i dag. Vi får finne på noe annet.

En kommentar om “Grønne kaniner! Gjett hvor vi er!

  1. Tibalt ble med ditt en gang. Han høgda ikke noe uttrykk for at det var supert.
    han likte bedre det svære viten senteret med zoo og akvarie best! Nærmeste Nabo til lise Berg.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s