Dør og dør…

Du vet den følelsen du har i blant? Når det er noe du gleder deg veldig til? Du gleder deg veldig, men samtidig lurer du på hva som kommer til å gå galt. Ikke OM noe kommer til å gå galt, men hva som faktisk kommer til å gå galt. Den hadde jeg i dag.

Vi har kjøpt nye dører til huset, som jeg skrev tidligere. Ny hvit ytterdør til å bytte ut den gamle, slitne, brune. Hva kunne vel gå galt? Hadde møntørene satt døren feil vei? Neida, naturligvis ikke. Hadde vi fått feil dør? Niks. Hadde ikke montørene lagt ut nye nøkler til oss før de dro? Joda. Hadde vi ikke fått dørhåndtak. Nope. Ingen dørhåndtak. Lukket dør, ingen dørhåndtak. Full blære.

Det var det!

Det er mulig at dette er noe folk flest vet fra fødselen av, og dermed ikke er naturlig fra butikken å spørre om. Men jeg har faktisk så sjelden byttet ut dører på huset mitt at jeg ikke var klar over at dørhåndtak måtte kjøpes utenom. Jeg må også innrømme at jeg hadde satt pris på en liten påminnelse om dette i butikken i alle fall.

Vi kom oss inn i alle fall. Og det e rlitt av en forskjell i den lille gangen. Tidligere hadde den tre dører som vendte inn i seg, men den nye ytterdøra går utover og glassdøra går innover i den store gangen. Dette resulterte i at vi i praksis har fått et nytt rom. Nesten synd at den snart vil fylles med klær, men samtidig skal det bli godt å få fordelt klærne litt rundt.

Men jeg gleder meg nok mest til å få et dørhåndtak akkurat nå.

unnamed-2
Velkommen hjem lissom…

2 kommentarer om “Dør og dør…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s