Æsj bæsj!

Jeg har bæsj i skjegget…
…viser ny forskning. Visstnok.

Jeg tenker vel mitt om at nok en gang får forskning være forskning,  og så er nok realiteten en litt annen versjon av disse resulatene.  Dersom man vasker skjegget bør dette vel ikke ha mer avføring i seg enn vanlig hår, bryn og vipper?

Hva har du gjort i helgen? jeg har, foruten gårsdagens trivelige grillselskap på terrassen, moret meg med HowOld.net. Det er fantastisk hvor dårlig den er til å finne alder, og av og til kjønn, på folk. Først lurte jeg på hva som var galt med meg, men etter å ha lest ganske mange kostelige tweets, blogginnlegg og artikler trøster jeg meg med at det er de som er helt på bærtur. Stakkar, de har ikke fått mye positiv tilbakemelding. De burde nok ventet litt med å legge ut betaen sin.

Her for eksempel har jeg surret litt plast rundt hodet. resultatet? 18 år lagt til alderen min.
Skjermbilde 2015-05-03 kl. 21.15.21Noen år senere derimot er jeg striglet og fin. Nyklippet og glad for å få være forlover. 52 år! Takk skal du ha! Trine, selveste bruden, kan den ikke finne engang.
Skjermbilde 2015-05-03 kl. 13.04.39Under innspilling av en video (som aldri ble ferdig, slutt å mase det er ikke min skyld mer enn din) blir en gjeng ungdommer, utkledd som thugs og hip-hopere, forvandlet til en godt voksen gjeng som burde visst bedre.
Skjermbilde 2015-05-03 kl. 21.10.49

Men det beste var da storebroren min ble lillesøstra mi, jeg storesøstera hans og mormor en gammel kæll. Mistenker at mamma er bra fornøyd, for her ble det vel fjernet noen år.

Skjermbilde 2015-05-03 kl. 20.22.32

En del av meg håper at de aldri klarer å fikse alle problemene de har, så vi kan more oss med dette lenge, lenge.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s