Den som venter på noe godt…

…den venter forhåpentligvis på noe her på bloggen.

Jeg vet at flere av dere venter på Ostepop-bloggen. Den kommer, men jeg vil gjøre det ordentlig. Og det er ikke alle typene jeg har fått tak i ennå. Imens kan dere jo kose dere med denne lille juvelen Sten kom hjem med en dag. «Jeg så den og tenkte på deg»… En pingvin som spiser ostepop, faktisk!2015-05-16 09.53.15

Jeg jobber også med en gjennomgang av Eurovision-sangene. I morgen er det semifinale og da blir det Eurovision- studio her på bloggen. Håper dere gleder dere litt til det også!

Nei, jeg kommer ikke til å lage hele MGP-ensemblet i dorullnisser. Beklager.

En kommentar om “Den som venter på noe godt…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s