Hipp hipp!

I dag er dagen. 17. mai!

Grunnloven, pølser, lompe, Wergeland, Camilla Collett, Ekofisk, troll, bunad, Olsenbanden, vaffel, Ibsen, Gro Harlem Brundtland, brunost, Bare Egil Band, Solo,Eidsvoll, halve Bobbysox, halve Secret Garden, halve Alexander Rybak, Hardangersøm, Vibeke Sæther, Karl Johan, barnetog, fossekallen og Mot i Brøstet av Tore Ryen.

Norge!

Dagen vi feirer med de ypperste av musikkarter. Ytterpunktene som er: korpsmusikk og russetechno. Den ene parten insisterer på å bryte opp Norge i rødt, hvitt og blått med lekne innspill av gladjazz, mens den andre siden leverer lyriske mesterverk som hevder at «I kveld er det lov å være hore».

#NoenMåGå

Jeg følger opp med noe like vulgært som korpsmusikk og russetechno; Jeg feirer 17. mai i Dorullby med rødruss og blåruss i dorullnisseform.

2015-05-17 08.37.41 rødrull2015-05-17 08.37.09blårull
Husk å like dorullnisser på Facebook.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s