198 dager til jul

Stormskritt nå.
198 dager til jul… og innimellom der er det masse sommerferie. Vi skal til Luxembourg. Og så er det høstferie. Høst. Høst er bra. Jeg liker høst. Blir sikkert en bra høst i år. Skolestart, det er alltid stas. Lars skal jo bli kollegaen min. Vi var ute og kjørte i dag for å hente en oppvaskmaskin. Måtte bruke GPS. I begynnelsen var det artig at Lars trosset damen i GPS-en, men etter en stund måtte jeg bare innse at Lars ikke vet hvordan man følger en GPS, og satte foten ned og ba ham snu.

Hva mer skjer. Jeg har bursdag, det er det fineste i verden. Min bursdag altså. Ikke din antakelig. Philip på jobb spurte når jeg hadde bursdag i dag. Han syntes sikkert det var på tide å starte på bursdagsgaven. Skjønner ham godt, jeg er ikke enkel å kjøpe til, har jeg hørt. Bursdagen min er jo rett før jul. Før den tid er det halloween også. Til Halloween ønsker jeg meg forresten denne magre Barbiedukken.
2014-10-28 12.31.53

 

198 dager…og det er mye som skal på plass innen den tid.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s