Gammel

«Er du født på femtitallet eller? Før bilen var oppfunnet?»

Det kommer mange gullkorn når man jobber på barneskole. Av og til fra barna, men dette var fra en kollega.

Dem tok jeg med meg hjem og så spilte vi Lykkehjulet. De hadde selvfølgelig aldri hørt om hverken Lykkehjulet eller Ragnar Otnes, men sånn er det.

Før var jeg alltid yngst jeg. Yngst i søskenflokken, yngst i hele slekta faktisk. Yngst i klassen, eller hele trinnet egentlig. Men det fikset jeg jo greit nå. Nå har jeg venner på alder med Olsenbanden jr. (den originale gjengen altså). Nå føler jeg meg gammel til stadighet. Endelig!

417864_10152759651815713_1786264909_n

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s