Det tikker mot sommerferie

Jeg sitter altfor mye foran dataen.

Hvordan har det blitt slik at alt jeg gjør er å scrolle? Ok, det er ikke alt jeg gjør, men til å være en så drepende kjedelig aktivitet, så gjør jeg det veldig ofte. Jeg har en ekte katt i virkeligheten, hvorfor ser jeg så ofte på andres på nett! Tenk om Jansson visste det…Jeg gjør andre ting på dataen også, altså. Uten nettet hadde jeg hverken hatt kjæreste eller hus. Ikke akkurat daglidagse gjøremål, men det er jo stadig noe her. Blant annet ser jeg på en del serier, og banken min er jo her. Også blogger jeg (duh), men det beste jeg gjør her er ikke tilknyttet internett i det hele tatt.

Jeg elsker å skrive. Fortellinger og skuespill. Sketsjer, tegneserier. Og det er jo en god bruk av maskinen, men ofte blir disse overdøvet av trangen til å scrolle formålsløst rundt. Å samle informasjon om Kimye og hele familien hennes. Informasjon jeg ikke vil ha. Kun avbrutt av reklamer som denne, som er så lite innafor at det ikke likner grisen. Det likner litt for mye på Ellen Degeneres, faktisk. Eller, som de så smakelig har omdøpt henne.

2015-06-12 15.40.32

Jeg kan ikke la sommeren bli kastet bort her, med høyre pekefingeren på scrolleren. Jeg er jo lærer, så jeg har tusen dager sommerferie. De må utnyttes! Så jeg har laget en liste. En liste gjør alltid alt mye lettere å gjennomføre. Dette skal jeg gjennomføre i løpet av sommeren:

Illustrere ferdig monsterboken min.
Skrive ferdig boken om Tamsin (i alle fall førsteutkastet).
Lese minst tre bøker (jeg leser ikke så raskt, så ikke døm meg).
Finne minimum 30 Geocacher (i fjor sommer fant vi 52, men de i nærområdet her er tricky).
Gjøre ferdig bildene til Lars’ og mitt episke eventyr (nåja, sånn passe episk).
Lage en (animasjons)film.
Tegne en tegneserie på syv sider (historien er klar, men jeg må få ut fingeren).
Sy gardiner til stua (legge opp er å sy).
Trekke visdomstenner (ok, det er ikke akkurat noe jeg ser frem til).
Dra til Tusenfryd (og vinne ca tusen bamser).
Dra til Liseberg (ditto med bamser).
Male bilder (som blir ferdige).
Fotografere 12 bilder (jeg har en plan).
Lage ferdig Grådyrfigurene.

Sånn!
Ikke akkurat sommerplanene til Phineas og Ferb, men jeg tror det blir gøy. Jeg har flere planer, sammen med andre mennesker, men disse er de jeg må stå for sjæl.  Dere skal få oppdatering. Blogging har jeg bestemt meg for å gjøre hver dag i hele år, så den biten skal få bli.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s