Søndagsrablerier

Før jeg glemmer det; Sebolas har ikke noe med ebola å gjøre. Du skal ikke egentlig uttale ebolaen i det. Det er mer sebbolas. Jeg bruker det nicket til alt mulig, og folk reagerer stadig på den ebolaen. Det tenkte jeg aldri noe over engang jeg, og nå er det liksom for sent. Nå sitter jeg her med ebola-nettstedet mitt og blogger.

Nok om det. I går var planen å faktisk komme seg litt ut. Geocaching er den beste måten å lure meg til å bevege meg utendørs over en lengre tidsperiode. Da leter man etter poster som andre geocachere har lagt ut og plassert på et kart man bruker på telefonen. Men her i Ski er det en liten luring som har laget nesten samtlige postene og han har gjemt koordinatene inne i sykt vanskelige gåter som man må bruke dagevis på å løse, dersom man er på nivå med meg. Så jeg ble visst bare sittend eå google og undersøke og regne og gjette og … jeg gikk vel ikke utendørs i går. Til slutt samlet jeg bare sammen notatene mine og hadde Dr Who-maraton mens Sten var ute på en slags politisk grillfest (jeg vet ikke hva de gjør når de samles, jeg bare antar at de drikker øl og spiser koteletter) eller noe.

Nå har vi en del koordinater klare her, men vi får ta turen en annen dag. Jeg har nemlig brukt dagen sammen med svigers på Plantasjen. Der la jeg igjen halvparten av feriepengene, og må snart få plantet ut resten. Fy fasan vi kommer til å få en fin hage. Og godt er det, for jeg kommer ikke til å ha råd til å ta tre steg utenfor den i sommer.

Nå er det lenge siden vi har hatt en skikkelig smellbongbong-vits her på siden, det feirer vi med en smellbongbong-vits!
jeg husker en gang en smellbongbong-vits som fikk meg til å le skikkelig. Det var ikke denne:
2015-06-14 21.25.15

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s