Kort sagt – Bla bla bla

I dag er det 16. juni.  Det er den 167. dagen i år. Det betyr at jeg har blogget 167 ganger i år. Det betyr også at det er 198 dager og blogginnlegg igjen før dette året er over. Det betyr at selvom jeg ikke har noe å blogge om i dag, så er det antakelig andre dager som kommer til å bli enda verre.

Andre dager vil bli bedre. For eksempel i morgen. Da skal vi endelig vise frem Alice i Eventyrland for både skolen og foreldre. Det blir veldig spennende, for vi har ikke hatt en hel gjennomkjøring ennå. Men jeg har trua, jeg har virkelig det. Ikke bare er ungen flinke, men kulisser og alt begynner å bli veldig bra nå. Jeg startet med Alice fordi det virket så lett. Jeg kan ikke huske sist jeg tok så feil. Alice uten en haug kulisser og kostymer er jo umulig. Ungene ville synge en solo og lage en dans. Og Alice faller ned kaninhull, krymper, vokser, og hun møter et utall karakterer som er fryktelig lite hjelpsomme, som bidrar til en usammenhengende historie og plutselig står man der en dag og tenker at ja, jo, det gikk jo bra.

Jeg håper den dagen er i morgen.

I morgen blir det også bilder som henger mer sammen til teksten. I dag blir det bilde av handlevognene til Rema 1000. De ser jo ikke helt bra ut. De ser ut som om de er kjøpt på Toys Я Us… eller de ser… jeg har lyst til å si geriatriske… ut?

2015-06-15 18.07.25

PS: Ikke vær så imponert over den Я-en, det er ikke så vanskelig!

PPS: Da kan du heller være imponert over noe av grammatikken i dette innlegget. Jeg bruker ennå og enda riktig, pluss at jeg lærte underveis at man ikke skriver tall så store som 167 og 198 med bokstaver.

PPPS: Jeg tror også at jeg bruker også disse PS-ene riktig, selvom det ser idiotisk ut og er ganske meningsløst.

PPPPS: Spesielt denne.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s