AirBnB Gøteborg

Sten har akkurat tilbragt sine tre kvarter i dusjen, og før det har han gjemt fjernkontrollen til fjernsynet, så jeg måtte sitte og se Say Yes to the Dress. Nå skal vi straks ut på eventyr i Gøteborg. Planen i dag er å gå på en fotoutstilling, prøve et escaperoom, og se oss om i nye deler av byen. Vi bor ikke der vi pleier, og jeg har litt blandede følelser rundt akkurat det. Leiligheten er søt og verten var veldig koselig, men denne lange gaten vi bor i er ganske sjarmløs. Heldigvis er den nokså sentral, så vi trenger ikke å gå lenge før vi er ca i sentrum. 
Leiligheten er mye mer personlig enn hva vi er vant til å leie. Skapene er fulle av klær og badet er fullt av personlige hygienesaker. Det føles litt rart å bo her, men det er jo som sagt en koselig leilighet utover det. Usikker på om sikringskapet hadde blitt godkjent i gamlelandet. 

  

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s