Retur

I dag går turen hjemover. Med tusen kosedyr og enda mer ostepop. Vi har hatt en mer aktiv tur til Gøteborg enn vanlig. Vi har ikke gått så mye i butikker, men foruten Liseberg har vi vært på en fotoustilling, som var veldig bra. Den het Framing Bodies, og anbefales om du er i byen. Det er portretter tatt på ulikt grunnlag, av ulike mennesker og skjebner. 

Resten av galleriet var fyllt med gamle malerier, skulpturer og installasjoner. De var ikke like interessante. Sten syntes det var gøy å se kjente malerier på ånkli, men jeg syntes det var morsomere å lese det pisspreiket som stod ved siden av. En installasjon var et bordtennisbord malt hvitt. Racketer og baller lå på en hylle, så det var bare å sette i gang om man ønsket. Teksten ved siden av fortalte at dette verket utforsker sportens regler, og ofrer, samtidig som den undersøker lagånd og spilleglede…eller noe sånt. Det blir så dumt at det knapt kan beskrives. 

Etter dette ranet vi en bank. På Gøteborgs escaperoom skulle vi nemlig ta oss inn i en bank og stjele en diamant. Med tre minutter på overtid klarte vi det. 

Resten av dagen gikk med på å geocache. Jeg har krøpet under en bru og gravd i bed, grafset inni en flaggstang og befølt en statue av Charles Lindberg, bare for å finne nye poster.  

      

Også fant vi bubbies! Deilig innpakket is. Vet ikke hva det var helt, men det var godt. Minnet om litt seig marsipan rundt isen.  

 

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s