20 år senere

Jeg kjente hjertet hoppet over et par slag i stad da jeg oppdaget at Pocahontas har 20-årsjubileum. Men når jeg tenker meg om var jeg ganske ung da den kom, så det gir egentlig litt mening når jeg tenker meg godt om. Men sjokket kom uansett. Så for å jobbe meg gjennom sjokket over hvor gammel jeg faktisk er måtte jeg lage en dorullnisse i anledning jubileumet.PocahontasJeg har alltid likt Pocahontas. Jeg har alle samlekortene, de fikk jeg på gamlemåten, ikke noe internett. Jeg hadde alle samlefigurene. Alle dukkene, Alle Disney on Ice-lekene og mye mer. Jeg holder jo på slik fremdeles, så akkurat dette forteller ikke noe om alderen min. Det at historien ikke stemmer så veldig med den sanne fortellingen er ikke så nøye for meg. Jeg foretrekker artige dyr, magiske kompass og snakkende trær fremfor en hvilken som helst historie fra virkeligheten.

Tror jammen aldri jeg har blitt truffet såpass hardt av Så Gammel Jeg Er-toget. Hva får deg til å føle deg gammel?

3 kommentarer om “20 år senere

  1. At unger jeg var lærer for plutselig er russ, eller enda verre, er ferdig med utdannelse og har fått seg jobb.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s