Dagens dag

[Cue intro]

Dette er sebolas.com, og her er høydepunktene fra dagen i dag.

Etter å ha blitt hjernevasket av TV-shopkanalen Tvins, under et opphold i Gøteborg, mottok Sten (36) og Sebastian (34) i dag en pakke som inneholdt damprengjøreren H20X5+, et navn som ikke ble forkortet i raklamen, men heller ble sagt med stor hyppighet som nærmest minnet om hypnose. Reklamen lovet at skitt og møkk skulle bli blåst vekk, og paret vile forsøke seg på både den forsømte markisen over terrassen, men også stekeovnen. Stekeovnen ble vist i reklamen der skitten formelig rant av glasset i døren. Markisen var mer et artig prosjekt for å bevise hva denne maskinen faktisk kan gjøre.
– Noe vi fremdeles er usikre på, legger Sebastian til. – Stekeovn og markise var ikke to av tingene den dugde til, og vi er glade for at det er 30 dagers åpent kjøp. Takk, Tvins.com.
2015-06-25 11.47.28

I et senere prosjekt i dag har Sebastian (fremdeles 34) begynt å rydde i husets skuffer. Slik skjer når man har ferie og egentlig har planer om å jobbe med boken sin, hevder Sebastian.

[Cue outro]

2 kommentarer om “Dagens dag

  1. HAHA! Velkommen i trailer-parken! Jeg rødma da jeg troppet opp på Posten med stor mage,blomstrete kjole og håret samlet på toppen av hodet. Der fikk jeg min H2O-mopp godt planta under armen. Men den funker nå bra i alle fall, tok faktisk litt av i et par dager, før den havnet under sofaen i kjelleren og ble liggende der. 😌

    Liker

    1. Hahahaha. Så flott å høre at den muligens virker. Men det er ikke en H2O mopp, det er en H2O, det er en H2Ox5+ og jeg tror ikke at de liker at man skal forkorte det ytterligere. Den premierer på kjøkkengulvet vårt senere i dag og Sten er veldig spent!

      Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s