Pingviner og tog

For en deilig dag. Siden det er ferie var det lett å stå opp tidlig. Av sted dro jeg for å jobbe litt. Denne gangen på en konsertforestilling jeg skal ha med tre blåsere. Musikken er komponert rundt en historie jeg har skrevet, og det er skikkelig imponerende å høre på. Både musikere og komponist er fantastisk dyktige og jeg er så glad for at jeg får være med på dette. Musikerne ønsket å lage en forestilling og trengte en historie, og spurte Sten om han kjente noen som likte å skrive. Resten er historie.

Historien handler om tre pingviner som drar ut i verden fordi de er lei av hvitt og kaldt.
Vi håper på å få dratt rundt med forestillingen og opptre for barn opp til tredjeklasse. Jeg lager også et pedagogisk, kreativt opplegg som lærere kan jobbe med i etterkant av forestillingen, dersom vi skulle være så heldige å bli snappet opp i Kulturell Skolesekk. Noe vi burde bli, for denne forestillingen blir bra.

Målet er også at dette skal bli en barnebok, men historien i boken og i forestillingen er ganske forskjellige. Moralen er det samme og de opplever mye av det samme, men bok og forestilling er såpass ulike ting, at mye blir ulikt allikevel. Det er veldig spennende å jobbe på denne måten, der den samme historien fortelles på ulikt vis.

Det var deilig med et lite avbrekk fra å sitte på dataen min og skrive på den andre boken. Senere på kvelden har jeg lært Sten å spille både Kubb og Boccia.

Ah… deilig med tusen dager ferie!

10461321_701780289907212_8123664138818716043_nPasser jo bra å jobbe med pingviner nå som det er pride-uke også.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s