Dorullnisser på charter – Kjentfolk

kjentfolk«Vi nyter late dager her i Syden. Vi savner ikke akkurat å sløve i sofaen hejmme for å si det sånn. Hvorfor skulle vi vel det når vi har en lang deilig strand vi kan nyte mens vi har Netflix på nettbrettet.
I går var vi ute i byen og jeg må si at det er noe spesielt å møte på andre nordmenn. Tenk dere det. Her av alle steder. Så langt hjemmefra. Hva er sjansene for det? Det er ikke rart at man føler seg som en del av en stor familie da. Vi møtte et par i stad som så trivelige ut. Vi var og så etter nye grilldresser, noe det forresten er dårlig med her nede, og der var de bare, midt i folkemengden.
Vi vekslet ingen ord, men vi regner med å møte på dem igjen snart. Hvor stort kan Syden være?

Skriv gjerne tilbake.
Kjersti og Kolbjørn»

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s