Den store vannedagen

Greit med besøk fra mamma når det viser seg at alle plantene trenger mer vann for å overleve. Mye mer vann! Så nå står de i bøtter bortover og slurper i seg. Så kanskje de kommer seg gjennom sommeren. Vannspreder har vi skaffet oss også, så det skulle ikke forundre meg om vi fremdeles har en hage til neste år.

Det nærmer seg siste kapittel i boken min. Det betyr at førsteutkastet jeg lovet meg selv (og muligens dere) å bli ferdig med i løpet av sommeren antakelig er klart i løpet av uken. Så blir det å plotte inn de notatene jeg har tatt underveis. Jeg har nemlig skrevet det kronologisk og ikke snudd for å se meg tilbake. Alle feil jeg har gjort underveis er heller notert ned og skal fikses på senere. På denne måten ble det lettere å fortsette å skrive og holde inspirasjonen oppe. Hadde jeg snudd og begynt å flikke på detaljer hele tiden ville det kanskje stanset opp helt for meg, som det har gjort så mange ganger tidligere. Denne metoden ser ut til å fungere bedre på meg, og med litt flaks kan jeg kanskje bruke den på de andre prosjektene mine.

Det er ca en halv side med notater om personskildringer, vitser og frempek som må inn og på plass, pluss generelle handlingsfeil som må fikses etter at siste kapittel er på plass. Jeg vet hvordan det siste kapittelet skal bygges opp, hva som skal skje og hvordan det hele skal slutte. Så skal Sten få lese gjennom, rette skrivefeil og ikke minst kommafeil (argh, komma, min Nemesis,) så si hva han synes og så skal jeg se om dette er noe jeg gidder å ta hensyn til, og så er boka jaggu meg ferdig og da skal jeg sende den inn, merk mine ord!

Hva den handler om? Ei gammal vekkerklokke!

s-l1000Moro for ungene

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s