Halløj Danmark

Da bærer det nok en gang mot Danmark. Jeg har ikke tenkt til å sitte og blogge der nede, men jeg har da planlagt noe artig til dere allikevel. Jeg synes det er artig i alle fall.

Hvor vi skal? Nå skal vi til København. Tivoli er definitivt. Muligens finner vi oss et escaperoom også, men bare om det er på engelsk. jeg forstår dans, det er ikke det jeg sier, men man blir ganske stressa i et slikt rom og dersom noen begynner å bable hint til meg på dansk… vel, det kan fort bli litt mye. Ellers skal vi bare se byen tenker jeg. Bare komme seg vekk fra Norge og Mac-en.

Vi skal toge, og bo i en liten leilighet nær sentrum. Jeg synes bildene ser koselige ut. Koseligere enn hotellrom. Og mye billigere. Vet ikke om jeg har anbefalt Airbnb tidligere, men la meg i så fall gjøre det nå.

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 21.09.30 Skjermbilde 2015-07-15 kl. 21.09.58
Er tilbake på tirsdag, så dere får vite mer på onsdag.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s