Dorullnisser på charter – Shopping

Shopping«i dag har vi vært ute på shopping. Vi så på en del klær i noen butikker, men fant ikke noe særlig vi likte. De vi fant var både dyre og altfor fisefine for oss. Stive både i stoff og pris. Vi er litt enklere i smaken vi. Vi går ikke i grilldress til vanlig, ikke bare, men vi liker behagelige klær. heldigvis fant vi til slutt en koselig liten butikk som hadde artige klær, så der fikk vi oss noen lekre  T-skjorter med både farge og humor. Billig var det og.
Jammen fikk vi med matchende badehåndklær også! Såntno’ har vi ikke hjemme i Norge!

Kjersti og Kolbjørn»

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s