Dorullprinser og -prinsesser

I dag bestemte jeg meg for å legge ut disneyfigurene jeg har laget i dorullnisseform på siden til nissene på facebook. Hva gjør man vel ikke for likes? Jeg er ganske fornøyd med dem, og tenkte at de kanskje kan være med på å gjøre dorullnissene litt internasjonale. Jeg har i ale fall fått en del flere fans av siden i dag, og det er jo gøy. Her er bildene, til dere som ennå ikke følger dorullnissene på facebook.

John Smith var den jeg hadde minst lyst til å lage, men det viste seg å bli den morsomste, og sammen med Belle er han den jeg er mest fornøyd med. Det er noe å tenke over det….antar jeg… Udyret var også en utfordring, fordi han har nokså mye ansiktshår, og jeg vil at de skal se ut som doruller. Men jeg må si meg fornøyd med resultatet. Aladdin & Jasmine AladdinJasmineAriel & Eric ArielEricBeauty and the BeastBelleBeastJohn Smith & Pocahontas John Smith Pocahontas 2

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s