Clickbait

Noen av dere har kanskje lagt merke til at dorullnissene mine har havnet på Instagram i dag. Sten har jo maset på at de bør komme seg dit en stund, men det skulle altså et telefonintervju med Buzzfeed som skulle til for å overbevise meg. Japp. Dorullnissene kommer snart som clickbait i nærheten av deg. Tro meg, dere vil ikke tro hva han har gjort med en dorull!

Så nå er de der ute, mer internasjonale enn evver, og med tanke på hvor populært det var med litt Disney så er det nok endel klassikere til som kommer til å få den tvilsomme æren av å bli dorullet.

Dagen i dag har da gått med på å lage det vakreste i landet og hennes syv små… Det var vanskeligere enn man skulle tro, men dersom det var lett å bli dorullkjendis, så hadde vel alle vært det. Og i bakgrunnen har hele første sesong av Downton Abbey rullet. Omsider har jeg fått meg til å starte skikkelig på den. Jeg liker serien, men det skjer jo ikke allverdens i den, så jeg kan pusle med mitt samtidig.

Kanskje hele cast and crew fra Downton Abbey dukker opp i dorullform etter hvert?

Downton ble kun avbrutt av min tur til å tegne på Draw Something. Legg meg til du også. Se så flink jeg er til å tegne! Hvem vil vel ikke spille mot dette:2015-07-26 23.42.43

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s