Nye nyheter

Det kommer kanskje overraskende på en del av dere, men jeg hater å spamme folk. Og selv om jeg ikke har fått noen tilbakemeldinger så tilsier at folk er lei dorullnissene, tenker jeg å separere dem fra resten. Så folk som er fan får masse, og resten får… vel, sikkert noe, ikke ingenting. Hva babler du om, Sebolas? Dorullnisser.com, naturligvis. Det blir uansett bedre til når dorullnissene skal ta over verda. Så får de romstere fritt der, med gjesteopptredener her til blant annet julekalenderen. Siden er ikke oppe og går ennå, men det er det jeg pusler med for tiden. I tillegg til alt annet naturligvis. Hyller og alt!

dorullnisser.comDorullnisser.com blir på engelsk, men jeg beholder navnet dorullnisser, såpass får utlendingene lære seg. Kan umulig være verre enn når vi lærer oss leprechaun, smörgås eller harakiri liksom. Men jeg slang på en undertittel. Jeg vurderte ToileTrolls, siden det fikk inn både norske troll og egentlig er et fantastisk ordspill, men det virket ikke som folk forstod det, så jeg droppet det til fordel for et bedre pun.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s