Dagstur

I ordets rette forstand.

12 timer senere er vi hjemme igjen etter en rundtur med svigers. Først var vi innom stedet der Stomperud bor. Husker ikke hva det heter, men jeg husker at Stomperud var over alt. Der besøkte vi først en gårdsbutikk som hadde deltatt på NM i nips. Vet ikke om hun vant, men hun hadde et hestespann med fire hester som trakk en vogn med blomster ute i hagen. Lifesize. Hun hadde også noen fine artikler i tre som en annen lokal karakter hadde laget, og han var nestemann på besøkslista. Han hadde masse geniale løsninger i tre, og fullstendig mangel på sperrer. Han fortalte villig vekk om alkoholisme og sykdom til både seg selv og familie før vi i det hele tatt begynte å kjøpe noe. Han laget også Stomperudgreier. Det ble faktisk litt julegaveshopping der, og det ble det jammen på magnor Glassverk da vi kom så langt også, men det var ikke før etter en god lunsj på en rasteplass. Så fartet vi videre til Charlottenberg og harryhandlet godis, Ramlösa og soya-baconterninger. En kan være harry selvom man er veggis.

12 timer senere altså, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

2015-08-10 17.43.25På en av butikkene kunne man kjøpe denne, men jeg er usikker på hvor interessert jeg er i en «Cosby surprise»….

2015-08-10 17.37.04Endelig har vi all shampooen vi trenger.

Sørumsand heter det.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s