Forberedelser til skolestart

I dag fikk jeg morgenbesøk av min gode venn L ars som blir kollega med meg, sånn ordentlig, i morgen. Så det var på tide å forberede ham på skoleåret. Og på hvilken måte ville det være bedre enn å spille Playstation med ham noen timer.
Det skal bli godt med skolestart nå. Jeg er på slutten av fjerde sesong Downton Abbey og nå introduserer de både jazz og afrikanere og endatil abort. Hva blir det neste? At de setter fra seg tekoppen og reiser seg?

Og apropos…

2015-08-09 14.13.17Se hva jeg fant! Ser det ikke ut som en ørn, om man ser det fra rett vinkel? …sa Askeladden…2015-08-09 14.13.14

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s