Alarm, alarm

Jeg hater når selgere kommer på døra og snakker så høyt og så fort at man plutselig har et alarmsystem som tilsvarere en paranoia man burde vært medisinert for. Brannalarmen er jo verdt pengene i seg selv, synes jeg.  Den har visstnok til og med en funksjon som gjør at man kan skru på alarmen kun i dørene når man skal legge seg, så man virkelig kan ligge og kjenne på angsten. Ekstra kjekt når man har en katt som helst både skal være ute og inne på en gang også. Det eneste den alarmen kommer til å være godt for er for å minne meg på at jeg har glemt hvordan den skrus av. Pluss å late som om vi har noe som er verdt å stjele. Det ser kanskje ut som et brunt rekkehus fra treogsøtti, men det er praktisk talt Downton Abbey bak dørene her.

980xDorullnissene har ikke steget såpass mye i verdi enda liksom.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s