Klar for høst

Kjenner jeg blir mer og mer klar for skikkelig høst nå. Det er så deilig å gå hjemmefra på morgenen og kjenne at luften er blitt litt friskere. Blir fint når det begynner å vare litt. Det er fint at det fremdeles er lyst ute altså, men nå ser jeg frem imot å pakke sammen hagemøblene og rake løv. Jeg blir fort nok lei av det løvet, jeg vet det, men jeg er ikke lei nå, og akkurat nå fremstår løvraking like romantisk som luking gjorde tidlig i våres. Kjekt med selektiv hukommelse for å komme seg gjennom årstidene. Snart skal jeg innbille meg at jeg skal ake og drikke kakao i hele vinter også, men det blir vel med det som med årets første bad. Det er noen år siden sist, for å si det sånn.

selective1

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s