En fin dag…

Er ikke bare tittelen på en overraskende fin film, men også en passende tittel på dagens dag i dag.

Først bikket vi 1000 likes på dorullnissenes side på facebook, noe jeg egentlig ikke trodde ville skje før nå på slutten. Så bestemte jeg meg for hva den neste dorullnissen skulle bli.

Så sang jeg og lars på We are family i bilen. Jeg så for meg at de som sang den var barnevognmafia, med fem vogner i bredden. Teksten ble mye morsommere da. Prøv det.

Så fulgte en deilig dag på jobb. Oppstart i engelsk gikk bra, første møte mellom ATV og assisterende rektor gikk som en lek, lokale læreplaner funket. Alt var bare ålreit, selvom det er vanskelig å sette fingeren på akkurat hva som var bra.

Så var det hjem til pizza av Norges beste pizzabaker, og spillkveld med gode venner og kollegaer. Litt for mye godteri, men pyttsann.

Og nå helt på slutten ble jeg forelsket på nytt. Om det er feil å falle for ei lita gås i for store klær og matchende solhatt, så vil jeg ikke ha rett!

$_57-1
Og etter alt dette er det vanskelig å huske at jeg våknet altfor tidlig i dag og ble holdt våken i en time av et stankelbein som var idiot på soverommet, eller den dusjen jeg tok på morgenen i dag, sammen med et annet vrak av et stankelbein.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s