Sang og salg

Det viste seg nemlig det at dersom man står sammen med andre som også har en ganske dyp stemme, så er det ikke så ille å synge som man kanskje skulle tro. Så i dag har det slett ikke vært så dumt. Slett ikke.

Men da de introduserte bevegelser sa vi nei. Nei takk.

På vei hjem etter en lang dag på jobb,  fant vi ekstremsalg på Ski Storsenter. En blanding av trøtthet og at jeg i lang tid har hatt behov for nye klær, mange nye klær, endte med at jeg kjøpte nye klær. Mange nye klær. Jeg hater å kjøpe nye klær, spesielt delen med å prøve dem, men jeg elsker salg. Jeg setter nemlig pris på å ha fine klær, men anskaffelsen er en trang fødsel. Mye på grunn av lommeboken. Så når man kan kjøpe ekstremt billige klær på Moods of Norway, Bertoni og Superdry, for ikke å snakke om latterlig billig på Dressmann, da får man kaste seg rundt og bytte ut garderoben.

Så får jeg heller sulte en måned eller to. Da passer vel uansett klærne bedre også.

2015-08-27 21.40.43

En kommentar om “Sang og salg

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s