Hjerter og jordbær

Det ble mye løst og fast i dialogen da vi spiste middag og kaffekos med Yvonne i kveld. Kjekt å få oppdatert seg om mine tidligere elever har det fint etter at de forlot meg for over ett år siden, men selv om hun er tidligere kollega/mor til tidligere elev ble det vel mest snakk om annet. Hun var jo også min læremester i emojis, så nå kunne jeg gjengjelde tjenesten ved å få henne hektet på gif-tastaturet i facebookchatten. Endelig kan jeg takke henne for at hun lærte meg å bruke hjerter og jordbær, i tillegg til vanlige smileys.

Da samtalen kom inn på biler falt jeg dessverre litt ut til Yvonnes fortvilelse. – Har du ikke hørt om Ford, spurte hun. Det er klart jeg har hørt om en Ford, men jeg har hørt om Susanne Sundfør også jeg, men det vil da vel ikke si at jeg vet hva det er for noe.

Vi spiste sushi og avsluttet med grusomme vafler på Nom på Ski storsenter. Vaffelen var ikke direkte ny, dessuten luktet og smakte den litt ost, så jeg lurer på om de faktisk bruker vaffeljernet til ostesmørbrød også. Terningkast: styr unna. Samtaler med Yvonne derimot, de kan anbefales uansett.

hjertejordbær

Skjønt ideen om ostevaffel bør kanskje utforskes?

En kommentar om “Hjerter og jordbær

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s