Være med meg hjem?

Dersom det å ha med seg noen hjem fra skolen hadde vært ett ord, så hadde det kommet på god annenplass etter lørdagsgodt. Jeg skjønner godt at det spørsmålet gjaller i gangene på skolen hver dag fra storefri og utover. Lars ble med meg hjem fra jobb i dag. Sten var borte i hele dag, så da slapp jeg å være alene hjemme. Og Solena er borte også, så da slapp Lars å være alene hjemme. Ja, han har jo guttungen, men han ble jo villig med. Og selv om det var en lang dag på jobb, og undertegnede både var trøtt og hadde hodepine, samt at lasagnen vi brukte flere timer på ikke smakte noe særlig så var det liksom stas allikevel. Vi så på Sinnasnekker’n, fordi en kollega fikk pusset opp i kveldens episode, og så så vi på Ullared og avtalte en tur dit. I tillegg hadde Sten bakt i dag før han dro, så det ble litt bakst og lakris-te før vi sendte Lars og guttungen ut i regnværet igjen.

Oooooog her er det morsomste bildet jeg vet om:
enhanced-13690-1438723170-11

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s