Rike folk

Jeg døste av på sofaen etter jobb i dag. På fjernsynet var det MTV som duret og gikk. Det var Video Awards eller noe og Kanye så ut til å lede an. Det vil si, han stod og snakket om seg selv. Jeg er ikke sikker på om det bare var en drøm, men jeg er ganske sikker på at Kanye proklamerte for verden at han akter å stille som presidentkandidat i 2020. Han innrømte riktignok at han hadde røyket noe bak scenen, men allikevel. Han røret videre i kjent vis til en stappfull sal som hyllet ham. Det virket som om det bare var Taylor Swift som forstod hvor pinlig det hele var. Det er kanskje ikke noe pinligere enn Donald Trump?

Jeg vil du skal ta deg fem minutter å se for deg Kanye som president og Kardashian som førstefrue.

Jeg elsker forresten reklame på nett nå. Endelig har de funnet ut en måte de kan reklamere til meg med saker som er aktuelle i mitt nabolag. Nå skal jeg snart håve inn like mye penger som den britiske stock photo-gutten nede i gata her.

Skjermbilde 2015-08-24 kl. 21.52.49

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s