Loot Crate

Jeg har begynt å abonnere på nerdepakker. Loot Crate. Hver måned får jeg en hemmelig pakke fylt med nerdegreier. I dag fikk jeg min første pakke. Det er jo naturligvis en risiko å kjøpe seg forundringspakker, men det er vel en del av moroa. Jeg skulle bare ønske at den aller første pakken hadde vært er litt mer positiv overraskelse. OK, jeg fikk en kul figur av The Joker, eller den hjemmesnekra roboten hans, som er midt i blinken for meg, men siden jeg ikke har noe forhold til hverken Breaking Bad, Captain America eller hva i all verden den siste greia skulle forestille, så ble det litt antiklimaks. Jeg tror kanskje den siste var en skurk fra Spiderman, og er det noe Spiderman ikke kan så er det bra skurker.

Heldigvis for meg er jeg veldig glad i emballasje, og esken det kom i var direkte nydelig. Det var nesten det beste med hele pakken.
Men det hele er jo egentlig my bad uansett. Jeg er jo i beste fall seminerd, jeg sluker ikke alt rått. Og hvem vet, kanskje de neste pakkene blir bedre? Jeg tok bare et abonnement over seks måneder. Med litt uflaks er det kanskje en del julegaver der? Da går det jo mest ut over dere, og det passer jo bra.
Men dere! Sjekk den kule esken det kom i da! Den har til og med Harley Quinn!2015-09-03 22.35.13

2 kommentarer om “Loot Crate

  1. Tilbaketråkk: M for migrene | Sebolas

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s