Jul og politikk

Har vært og handlet julegaver i dag. Er tilbud på så mye fint på Toys R Us. Det blir fine gaver til for eksempel Frelsesarmeen til jul. Lageret begynner å bli ganske stort nå. Det blir koselig å pakke inn også. Flere og flere ønsker seg jo bare penger. Det er kjedelig å gi bort. Det og gavekort. Jeg liker skikkelige gaver. Både å få, og gi. Derfor er det koselig å gå og kjøpe gaver gjennom hele året.

Det var i alle fall betydelig morsommere enn å skulle lære sjetteklasse noe som helst om kommunevalget i dag tidlig. Spontant. Da våkner man! Jeg tror jeg lærte minst like mye som dem den timen.Jeg må innrømme at det er vanskelig å skulle holde seg nøytral når det finnes så mye…. vel;11951352_10153690802073939_364577992828099938_n

4 kommentarer om “Jul og politikk

 1. De beste lærerene eg har hatt er de som gir opp den lille detaljen om å holde seg nøytral (riktignok ein del år etter 6.klasse) men all ære til deg for at du prøver!

  Liker

  1. Hehe. Jeg er jo enig med deg der, men man må jo prøve. «Åh se her, unger. FRP vil at alle på gamlehjem skal ha eget rom, DET er jo en fin ting.»

   Liker

   1. Joda, men kva er sjangsen for at dei får til det når dei køyrer heile landet i grøfta!
    Hilsen ei som bor i Os kommune, der FrP styrer, har solgt unna alt av verdier og tapt halvparten av overskuddet på børsen!

    YAY! Enkeltrom til folket!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s