Loot Crate igjen

I går fikk jeg nok en pakke fra Loot Crate. Denne gangen var det mye morsommere. Det var en såkalt Mystery Crate, med greier fra tidligere pakker. Man kan bestille slike utenom abonnementet. Siden jeg akkurat har blitt med var det ingen fare for at jeg fikk noe jeg hadde, men jeg var nok litt skeptisk etter at jeg hadde åpnet min forrige pakke. Denne gangen gikk det bedre.
Jeg fikk en klokke, noe jeg virkelig trenger. Den er helt svart helt til man trykker på den, da viser den tid og dato og greier. 2015-09-08 18.59.03

Jeg fikk også et fint slips. Motivet er Space Invaders, men på avstand ser det mer tradisjonelt ut. Sweet!2015-09-08 18.57.40Så fikk  jeg en The Princess Bride kortstokk. Det er såpass lenge siden jeg så den filmen, at jeg ikke husker helt hvem alle figurene er, men det lar seg lett fikse. Det har jeg jo hatt planer om lenge uansett. Filmen står jo på dorull-lista mi også. Hadde nok satt mer pris på om det var et kortspill, og ikke bare et vanlig kortstokk, men…
2015-09-08 18.57.28 Så fikk jeg hjelmen til Mega Man. Limited Edition. Wow… Jeg har spilt litt Mega Man da jeg var liten, men hvor interessert jeg er i en slags byste av hjelmen hans er mer uvisst. Kanskje den passer til en av dukkene? Kan komme godt med allikevel, kanskje.2015-09-08 18.58.32 Så fikk jeg en mynt fra Assasins Creed Unity. Jeg synes Assassins Creed er litt kjedelig, jeg. Sleit med kontrollene. Og selv om jeg hadde vært fan, er jeg usikker på hva jeg skal med en mynt, liksom. Ligger i en fløyelspose også. Skal man liksom ha med den rundt? Elle skal man… jeg vet ikke, har ikke flere forslag. Kanskje man skal bruke den til å si til vennene sine at… at… herregud, har du ikke en Assassins Creed-mynt?
2015-09-08 18.57.13

Det kuleste var kanskje esken denne gangen også. Selvom jeg likte flere av tingene. Det sier vel mer om meg. Men sjekk esken da!

2015-09-08 19.17.53

4 kommentarer om “Loot Crate igjen

  1. Så klokka Di idag. Likte den.
    Den var på høyre hånd…
    Det ødelegger litt for at jeg skal kunne si til elevene at venstre er den hånda man har klokka på.
    Nå blir det, den hånda alle har klokka på, utenom sebastian, men han ble påkjørt.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s