Togtur

I går kjøpte vi et togsett som Tibalt, guttungen til Lars, kunne ha her hos oss, så han har noe å leke med når de er på besøk. Tog er alltid gøy, så det ble et slikt Brio togsett. Ikke ekte Brio, naturligvis, de er jo dritdyre, det ble fra Biltema. Det fine med dem, bortsett fra prisen, er at man kan bygge på med litt Brio nå og da, for delene passer sammen. Det er superartig, men jeg kan ikke påstå at de voksne koste seg mer enn ungen gjorde, for det var heldigvis ingen av oss over 30 som syntes det var såpass gøy når toget kjørte ned fra brua at vi måtte skiftes på.

2015-09-11 18.59.50

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s