Politikere

Stankelbeinene var over alt for noen uker siden. Så ble de bare borte og verden ble et mindre irriterende sted. Så dukket det opp noe annet. Politikerne. Over alt dukker de opp. Politikere. Politikere. Politikere. Jeg vet det er valgkamp nå, men kom igjen a! Det kryr jo av dem ute. Når jeg går på jobb ser jeg dem. Når jeg skal hjem igjen er de der. Når jeg er på butikken. På fjernsynet. På radioen. De dekker hele veggen min på Facebook. De er til og med på døren. Og når jeg går og legger meg så er et jaggu en der også! Jeg så til og med en i dusjen i dag tidlig!2015-09-12 19.19.14

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s