Valg

Jeg har stemt i dag. Men det er hemmelig valg, så jeg kommer ikke til å røpe at det ble SV over hele fjøla. Jeg stemmer som regel SV, men i det siste har de kommet med litt skolepolitikk jeg ikke er enig i. Jeg er for eksempel veldig for lekser. Ikke hverken lekser for leksers skyld, eller en haug av lekser, men tilpassede lekser med mening, og det skal du slite med å overbevise meg om at er ufornuftig. Men på grunn av dette måtte jeg stole på valgomater. Samtlige sa at jeg burde stemme SV. Det vil si, en av dem ville ha meg til å stemme Rødt, men helt der er jeg ikke. Jo, jeg er enig i mye, men det er noe som skurrer. Friske flotte meninger om mye, men jeg føler det blir mye snakk og jeg ser ikke helt hvordan de tenker å gjennomføre noe. De har for eksempel ikke engang oppdatert det lokale valgprogrammet sitt på nettsiden sin, siden 2011, og det tenker jeg kunne være kjekt å ha gjort.

Jeg synes de fleste partiene har mye bra for seg jeg, og jeg er egentlig sjeleglad for at ikke det er jeg alene som bestemmer noe som helst. Hele Facebookveggen min har i det siste vært stappfull av politikk og de aller fleste partier har vært representert nedover. Det synes jeg er fint. Ingen har delt noe om FrP, og det er nesten litt rart. Det er i alle fall noe å tenke over. Men ellers er jeg stort sett enig med de fleste partiene i mye, og jeg må heller se etter dealbreakere.


2015-09-14 13.56.127. klasse hadde valg i dag, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke lot meg farge av deres resultater.

Lykke til videre i kveld, folkens. Det går seg til, uansett!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s