Ny Lootcrate

Ny Loot Crate. Denne måneden var temaet Summon. DE av dere som har fulgt med vet at jeg allerede er litt skeptisk til om denne månedlige boksen e rnoe for meg og jeg kan vel allerede røpe nå at denne boksen ikke var helt min greie heller. men det visste jeg egentlig allerede før jeg fikk den.  Det første jeg fant i esken var en Picachu-lue. Artig, men jeg kommer jo aldri til å bruke den. Men jeg drøyer litt med å gi den til Fretex allikevel. Den er sikkert morsom noen timer til.
2015-09-27 20.19.20Så fant jeg en Homer Simpson Buddha, i en smått rasistisk eske. Det var forsåvidt artig nok og fikk meg til å ønske at jeg ikke hadde gått lei The Simpsons for ti år siden. 
2015-09-27 20.20.26

Så var det en stressball fra Hearthstone, et spill jeg ikke spiller.

2015-09-27 20.21.03

En lekebil fra serien Supernatural. Loot Crate Exclusive endatil. Jeg liker for så vidt den serien, men jeg har bare falt litt ut. 22 episoder i første sesong ble litt lenge for meg å holde på interessen, men jeg skal gi den en ny sjanse. 2015-09-27 20.19.35

Foruten et blad som ikke handler om så mye, med noen tarotkort jeg ikke kommer til å se på to ganger, og et skrapelodd som tilbyr gratis tilgang til et eller annet spill. Muligens hearthstone. Det skrapeloddet inneholder antakelig en svimlende verdi som tilsvarer gratis prøveabonnement som man uansett får, eller noe. Nekter å tro at den har en reell verdi.
2015-09-27 20.22.16
En meningsløs button denne gangen også. Hvem går med dem? Jeg er som regel mest interessert i esken, og det er intet unntak denne gangen. Den ble til en magisk bok når man brettet den sammen. 2015-09-27 20.24.02Fin å ha greier i. I tillegg fant jeg denne beskjeden:
2015-09-27 20.23.05
Da gikk jeg inn og oppdaget at jeg hadde brettet esken feil, og så måtte jeg brette på nytt, og laste ned en app.

Appen viste seg å inneholde et spill. Spillet i seg selv var nokså meningsløst, da man bare skulle tappe på skjermen og få mynter. Myntene kunne etter hvert brukes til å innrede rommet til monsteret jeg fikk utdelt. Men som en bonus fikk man små interaktive filmer, og det var skikkelig kult. Man måtte nemlig holde telefonen sin foran den magiske boken, og så dukket figurene opp i mitt eget rom. På pulten foran meg kunne jeg se små drager og monstre og en magiker. Når jeg snudde boken rundt fulgte figurene med og jeg fikk se baksiden av alt. Det alene var verdt pengene. Loot Crate for min del kunne begynt å selge kun pappesker.

2015-09-27 20.51.32 2015-09-27 20.57.37

Det siste der var ikke helt sant. neste måneds tema er nemlig tidsreiser. Tidsreiser gjør meg stressa, men fascinert!  Dr Who, Tilbake til fremtiden og Bill og Ted er alle representert. Jeg elsker alle de tre seriene. Neste måned kan ikke gå feil. Og bare tenk hvor kul pappesken kommer til å være da!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s