Rydderydderydde

Noen synes det er frekt å ta frem mobilen sin når man er på besøk, men har man sagt man skal blogge hver dag, så er det ingen unnskyldning. Så får jeg heller beklage til Jannicke senere. Jeg er altså på besøk hos Jannicke nå. Vi har fått deilig middag i kveld etter en lang dag med rydding og vasking hjemme hos svigers. Det er gøy det altså, og det blir så fint, men det tar jo på. 

  Svigers bor på et sted som heter Herrebøkasa og det sier seg selv at et slik sted ikke har Internett, og da må det bli blogging på middagsbesøk. Etter å ha svart på Mail og andre prekære internettaktiviteter. Fin gjest.
Men nå er det kommet sjokolade på bordet, så jeg bør se opp fra mobilen igjen.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s