Ronja Røverdatter

Dagen i dag har gått med på å skrive Ronja Røverdatter om til et passende skuespill for en 6. klasse. Jeg fant serien på YouTube, så jeg satte meg ned og skrev av det de sa, endret litt navn, kuttet vekk en del overflødig. Det funket til episode 4:6. For de to siste episodene lå naturligvis ikke ute. De var ingen steder å finne i det hele tatt. Det var en liten strek i regningen. men man kan da sin Ronja. Det var tross alt den eneste filmen vi hadde på VHS da jeg var liten, så jeg tror det gikk greit.
53e4227acf5d01af55e1c93dde6ad14c
Det var en veldig ålreit måte å tilbringe søndagen på. Rompenisser går vel aldri av moten. Jeg hadde glemt for sykt morsomme de faktisk er. Også så slem mot den hesten. Grusomt. jeg elsker det!
For litt siden fant vi Ronja Røverdatter-brettspillet på et loppis, og jeg husker det med skrekkblandet fryd fra jeg var liten.

En kommentar om “Ronja Røverdatter

  1. Jeg så en oppsetning av skuespillet som liten. Jeg gikk glipp av første halvdel før pausen, for det lå en tier på gulvet foran scenen og jeg håper ingen andre så den. Tok den i pausen. Skjønte ikke slutten helt. Men rik var jeg.

    Likt av 1 person

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s