Sykedag

Dagen i dag startet med å oppdage at gårsdagens hodepine slett ikke var over, men muligens hadde utviklet seg til migrene eller noe. Rundt frokost, ca 12, virket det heldigvis som om den slapp taket, og jeg la planer for resten av dagen. Når jeg allikevel ikke var på jobb kunne jeg jo skrive videre på boka mi, kanskje til og med bli ferdig med den. Kanskje få ferdig engelskheftet til neste uke, fikse manuset til pingvinene, eller julespillet til skolen. Dagen var jo full av timer uten hodepine. 

Så spiste jeg frokost, hodepinen kom tilbake og her sitter jeg etter solnedgang uten å ha gjort det slag. Vel det er ikke helt sant, jeg har klart å se en episode av Downton Abbey OG sovet fire ganger.
  

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s