Et rom med utsikt

Jeg kunne naturligvis startet dette innlegget som jeg gjorde i går. Men det ville vel ikke moret noen? Kanskje noen som ikke liker meg særlig i så fall, men de er ikke egentlig målgruppen her. Men ja, ny sykedag, bla bla bla. Kun avbrutt av en tur til tannlegen. For dit måtte jeg jo, om ikke den tusenlappen skulle gå til spille.

Jeg har funnet en så ålreit tannlege. Eller tannpleier. Sten tipset meg om dem, så jeg kan ikke ta hele æren. De er så hyggelige der. Og hun jeg går til har innredet kontoret sitt med rosa detaljer. Til og med servietter og spytteglass var rosa. Jada, rosa kan man vel synes hva man vil om, men litt bling tar vekk litt av det skumle.

Jeg har jo en mild tannlegeskrekk. Eller, det er vel ikke tannlegen jeg er bekymret for, det er selve tennene, de svikefulle fantene. Tenner er det første jeg ville brukt som argument dersom jeg skulle forsøke å motbevise evolusjon. Ubrukelig. Ikke glem å pusse meg, helst tre ganger om dagen og bruk munnskyll og tanntråd, men ikke puss for hardt. Hvilken annen kroppsdel er like kravstor og sutrete?

Men tilbake til kontoret. Det er også den første tannlegestolen Jeg har sittet i som har hatt utsikt. Den peker rett mot et stort vi du ut i en travel gate. Sånt setter jeg pris på!

Ellers i dag har jeg oppdaget at katten min bare er en rød kortbukse unna å likne Mikke Mus!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s