Greiene som skjedde i dag

  1. Jeg våknet opp med en veldig lyst til å dra på jobb, så jeg var fornøyd med å ikke merke noe til migrenen som jeg mistenkte at var på vei tilbake. Hvorfor skulle jeg glede meg spesielt til jobben i dag? Jo, ikke bare visste jeg at jeg ville få en del tid til å jobbe med loppene, yay loppemarked, men jeg skulle få ha fredagsquizen på personalrommet!
  2. Jeg hadde så kjempegod tid på morgenen i dag at jeg var sikker på at det var noe jeg hadde glemt å gjøre! men det var det ikke!
  3. Hadde visst glemt å smøre matpakke.
  4. Jeg var supereffektiv på jobben. Fikk unna alt jeg skulle ha gjort og mere til.
  5. Quizen gikk veldig bra.
  6. Migrene.
  7. Sov resten av dagen.snoopy-on-monday-morning1I det minste ventet hodepinen til jobben var ferdig, jeg får vel være takknemlig for det. Bang, med en gang quizen var ferdig. Jeg skulle helst ha øvet med pingvinene i dag, og besøkt Trine på sykehuset, men man kan vel ikke få alt. Jeg er veldig fornøyd med at den ikke ble så lenge denne gangen. Nå får jeg bare styre unna koffein resten av mitt liv, så burde dette gå greit. Jupp. Jeg må være drømmegjesten i middagsselskaper. Ikke kjøtt, ikke alkohol og ikke koffein i hverken kaffe, te eller brus.

    Stakkars Sten.

  8. Sove mere

En kommentar om “Greiene som skjedde i dag

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s