For en dag!

I dag stod vi opp tidlig for å dra på overraskelsesvisitt i Sarpsborg. Det er ikke så ofte en hverken gjør eller får uventet besøk, så her er det bare å forsøke å hoppe etter Wirkola. Besøk en venn nuh. Først dro vi innom den fineste butikken i byen, nemlig Fredriksens Fasonger. Så dro vi  til min mor og snakket svada og fikk med en god del fine lopper til loppemarkeedet som skolen vår skal ha nå på torsdag.
I Sarpsborg ble vårt tur-initiativ belønnet med et overraskende loppemarked også, så det måte vi besøke. Og der møtte vi jammen meg min gode venn, Ida! Tenke seg til, for en dag. Men hør her, det beste av alt: på Storbyen i Sarpsborg selger de trepakninger med Kinderegg til 14,- kr. Whaaaaaaaat?

2015-10-10 16.34.56
Kjøpte 8 pakker vi.

En kommentar om “For en dag!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s