Mer loppemarked

– Unnskyld for at jeg ble så glad da jeg oppdaget at den påskeharen jeg har kjøpt, passet perfekt til å bo i det huset jeg også kjøpte, sier jeg og ser på Sten. Jeg har vært på loppemarked i dag og er allerede godt i vei med å planlegge neste års påskekrim idet det går opp for meg at dette kanskje kan være litt slitsomt å leve med. Jeg har jo allerede nesten gått opp i liminga av begeistring for den lille Barbie-benken jeg fant. Den har en skrustikke som fungerer. Ja! Fungerer! Jeg har ikke mast rent lite på hvor fantastisk jeg synes det er at de har tatt seg bryet med å lage en fungerende skrustikke på den lille rosa benken. Det kan sikkert bli litt mye for de som er utenfor hodet mitt.
– Men det er jo det du gjør! Du er jo kunstner, svarer Sten oppriktig.2015-10-11 19.38.46Han er for bra for meg.

3 kommentarer om “Mer loppemarked

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s