Effektiv lørdag

I dag våknet vi med en eneste klar tanke; Vi skulle på Legofestivalen på Teknisk Museum!

Det ble det ikke noe av.

Sånn er det når man må være ansvarlig voksen også. Vi måtte nemlig rydde kraftig opp på hvert vårt respektive rom. Sten på spiskammerset og jeg på lekerom….kontoret.

Det ble det ikke noe av.

Sånn er det når man plutselig oppdager at det man har på hodet er mer ball enn hår, og med forestillinger hele neste uke måtte dette trimmes. Så vi dro til Askim, for der kan man nemlig få klippet seg for 210 kr, og det tar 7 minutter. perfekt for alle som har lyst til å gjøre noe annet den dagen enn å tørrprate med ei de aldri har sett før og aldri vil se igjen, og som liker å bruke penger på annet enn hår. Og når man først er i Askim så bør man jo ta en tur innom bruktbutikken og se etter de siste tingene til forestillingen, Så tar man jo en tur innom senteret, i alle fall lekebutikken der, så bør man innom Frukt- og bærpresseriet, og dersom Lars da ringer og lurer på hvorfor man ikke er på loppemarkedet på Langhus, så bør man også dit. Finner man da ut at de så skal til Abildsø for et nytt loppis, så er det heller ikke utenkelig at man ender opp der også. Så tar man jo turen til Ski Storsenter og fullfører rekvisitt- og kostymekjøp, og så krangler man over ikkenoe fordi man har ikke spist annet enn en loppevaffel siden i dag morges, og snart stenger senteret.

Når man da så kommer seg helt hjem igjen og vet at man skal legge seg tidlig, fordi man skal tidlig opp, blir det fort til at resten av kvelden går med på å lage ferdig de siste kostymene, fikse de siste rekvisittene, gremmes over Stjernekamp og Skal vi danse, som Sten ser på i stuen, før man oppdager at manuset til forestillingene er vekk. Heldigvis er ikke jeg den eneste som har det manuset, så det var visst ikke noe problem. Søndag blir allikevel en dag i pingvinenes tegn.

2015-10-18 06.52.48Gulltopp, Lille Macaroni og Gamle tante Humbholdt

En kommentar om “Effektiv lørdag

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s