Bra unger og andre gode greier.

Jeg sier ikke at det er riktig å ha favoritter på skolen, men når det dukke ropp en liten rabagast i tredjeklasse som hevder at han ser på Downton Abbey. Litt skeptisk var jeg naturligvis, men da han bestemt slår fast at det gjør han såvisst, for Herr Brun fra Paddington er med i den, må jeg bare innse at jeg har undervurdert ham. Undervurdert ham for siste gang, for å si det sånn.

Senere på dagen er det en elev som hevder at forskning viser at jenter blir fortere voksen enn gutter. Jeg himler med øya. Denne forskningen må ha blandet sammen begrepene voksen og veslevoksen. En annen elev, en jente heldigvis, sier at man er ikke voksen før man tør å være barnslig. En tredje elev, sier da at det er derfor Sebastian er den mest voksne i det klasserommet, og jeg skjønner at det blir vanskelig å ha favoritter allikevel. Det er jo så mange bra unger over alt! Umulig å velge. Og jeg elsker jobben min!

Jeg kjenner jeg er veldig glad for hvor mye i livet mitt jeg får velge selv, og det er klinkende klart for meg her jeg sitter etter en bra dag på jobben og lager pingvinkostymer omgitt av dorullnisser og lekene jeg kjøpte i stad (tilbud hos Toys R Us i Ski, folkens, varer ut morgendagen)!

IMG_0722

Håper jeg aldri begynner å ta alt dette for gitt!

3 kommentarer om “Bra unger og andre gode greier.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s