Alternativer

IMG_0734
Dagen i dag startet med en alternativ frokost; egg, egg og mer egg. Litt fordi hotellets frokost-tilbud hadde litt få alternativer, men mest fordi det var ferie.
Så gjorde vi unna to forestillinger på rappen. Dagens første skole hadde døvetolk. Det var veldig alternativt. Jeg er jo den eneste som snakker i forestillingen, så hun satt på en stol ved siden av meg og tolket i vei. Det var ganske kult. Dessuten var det lærerikt, for jeg roet ned tempoet på det jeg leste så hun skulle kunne henge med, og det ble mye bedre. Så nå leser jeg mye roligere.
IMG_0735Skolen vi dro til etter dette hadde en litt alternativ måte å skilte på. Jeg sier ikke at det er feil, det som står her, men det er vel et annet alternativ enn hva jeg ville valgt.
IMG_0738Så vurderte Sten og jeg å spandere på oss en smassasje. Det er ingen bedre alternativ for hodebunnen. Det må alternativt være føhn.

IMG_0739Så fant vi en alternativ sklie. Hva kan være hensikten med denne? Hvor mange dumme folk har vel ikke forsøkt seg på denne en vinterdag og skadet seg når det kommer til partiet med de skarpe steinene? Kan umulig ha vært pent.
IMG_0743 På vei hjemover stanset vi ved en Marché- restaurant. Jeg har alltid hatt lyst til å ta turen inn, men det har aldri vært en god anledning. Grønnfargen de bruker i logoen minner meg om Alpeost, så jeg har alltid tenkt at maten der smaker av det.  Det gjorde det ikke.Det viste seg å være et godt alternativ til gatekjøkken. Deilig mat og trivelig sted.
IMG_0744Vel hjemme fant jeg ut at postmannen ikke hadde gitt seg på tørre møka da han så at jeg hadde fått en ny Loot Crate. Den skulle ned i postkassa ja, ikke søren om denne var så stor at jeg måtte ned på postkontoret i morgen, som alle andre må. DEt alternativet fikk jeg ikke. Brukte ti minutter på å få den ut, vi. Da var det rett før vi ødela hele postkassa. 

Sten skal ha med seg masse greier på den nye jobben i morgen. Vi har jo et kjøkken med mer enn en kjøkkenmaskin, for å si det sånn, så nå skal den ene ned i byen. Og det er jo fint alternativ, men det er lett å finne problemer også.
– Jeg må ta drosje ned til jobben i morgen, sa Sten
– Kan du ikke ta bilen?
-…
– Hadde du glemt at vi har bil?
– …glemte at vi har bil…
Så ser jeg han tenker veldig på denne bilen vi har som han hadde glemt, og som han kan kjøre i morgen. Men hjernen hans finner nok snart et nytt problem, tenker jeg, og ganske riktig:
– Men hvor skal jeg parkere?
– Kan du ikke parkere på parkeringsplassen?
– Jo.
Og så var samtalen over.

Alternativt fortsatte den med at jeg spurte om jeg fikk lov til å blogge denne samtalen, hvorpå hans svar var uvesentlig for hva jeg kom til å gjøre.

En kommentar om “Alternativer

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s