Siste Loot Crate

IMG_0745Så var endelig den siste Loot Craten her. Denne har jeg faktisk ventet på. jeg har jo ikke akkurat vært udelt positiv til de pakkene jeg har fått tidligere, men denne handlet om tidsreiser. Tidsreiser er noe jeg setter pris på. Tidsreiser stresser meg litt samtidig som jeg synes det er skikkelig moro!
IMG_0746

Det første jeg fant i pakken min var en Pop Vinyl figur. Langt fra min første, men den første fra Tilbake til Fremtiden-serien. Tilbake til fremtiden er absolutt en hit hos meg, så Emmett var perfekt til samlingen.

IMG_0748
Så fant jeg et Hoverboard fra Tilbake til fremtiden 2. DEt er perfekt av to grunner.
1. Det var min favoritt i serien da jeg var yngre. Fordi reiser frem i tid er så kult!
2. Den handler om i dag. Jupp 21. oktober 2015 er den fjerne fremtiden de reiser til. Man kan vel si at de bommet på en god del profetier. Hallo, de hadde ikke med selfies engang liksom.
IMG_0747Men bedre enn Tilbake til Fremtiden er allikevel Bill og Ted. Jeg så filmene på nytt igjen for et par år siden, og gjett hva; fremdeles fantastisk bra filmer!
IMG_074980-tallet til side; Dr Who er jo det beste vi har for tiden. Litt usikker på hvor sonisk denne sporken er, eller hvor mye jeg har bruk for en spork, dessuten må den håndvaskes, men artig lell.
IMG_0750Så har vi denne som nok en gang bare er noe ræl ingen har bruk for. Samma det. Esken hadde jo masse digge greier for en gangs skyld. Åja, selve esken, naturligvis. Den pleier jo å være höjdaren. For en gangs skyld er ikke det tilfelle. Det betyr allikevel ikke at boksen skuffet, for på innsiden kan vi finne avslutningsscenen i den første Bill og Ted-filmen. Med en DeLorean og en Tardis gjemt bak scenen.

IMG_0753Fantastisk! Kanskje jeg blir nødt til å fortsette medlemssakepet? Det fulgte jo med et offisielt medlemskort også…Skal ikke kimse av offisielt!

En kommentar om “Siste Loot Crate

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s