En liten teaser…

Julen nærmer seg med stormskritt. Det merker jeg godt her jeg sitter og skriver så blekket spruter på den kommende julekalenderen på bloggen og plutselig har jeg glemt å blogge om dagen. Dolokk kommer tilbake, med noen kjente fjes, men naturligvis med 24 nye personligheter.

Momarken
Våre venner venter på snøen og nye mysterier.

Strukturen blir annerledes i år enn i fjor, mye mer vekt på humor, men det blir fremdeles flere mysterier å løse, og trekning av premie hver lørdag kveld.

Jeg tenkte først å la Dolokk reise bort denne julen, men fant ut at det er mye vi ikke har sett av Dorullby ennå, dessuten er det jo ikke noe i veien for at de han egentlig skulle dra og besøke heller kunne komme på besøk.
Selv om det er mye uutforsket i Dorullby ser det ut til at mesteparten av handlingen vil foregå i en spesiell bygning i hjertet av byen. Det er ikke Grevinnens gods denne gangen, men det skulle ikke forundre meg om hun dukker opp en tur i år også.

Håper dere gleder dere like mye som jeg 😀

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s